Over Desiree

Over Desiree

desiree met roedel

Desiree Kempers werkt al meer dan 10 jaar met honden. Uw hond is bij haar in goede handen en u kunt rekenen op deskundige begeleiding en advies.

Ze is gediplomeerd paraveterinair dierenarts-assistente. Zij werkte in de algemene dierenartspraktijk en in een orthopedische kliniek. Ook is zij in het bezit van het vakbekwaamheidsbewijs Ondernemer asiel, pension en kennel.

Sinds 2009 is Desiree zelfstandig ondernemer. Zij is als “hondenuitlaatservice” begonnen met het creëren van stabiele roedels waarmee ze gestructureerde wandelingen maakte. Zij stelde hoge eisen aan de rust en balans in de roedels waardoor ze ook honden kon meenemen die wat meer begeleiding nodig hadden. Natuurlijk zou dit niet gelukt zijn zonder gedegen kennis van hondengedrag. Desiree heeft zich met name verdiept in het onderlinge gedrag in de roedel en in de relatie tussen hond en begeleider. Ze heeft de opleiding “hondenopvoeding” bij Anniek Winters gedaan. De honderden honden waarmee zij heeft gewerkt in haar roedels vormen de belangrijkste leerschool.

In 2017 heeft Desiree haar werkzaamheden uitgebreid. De stabiele roedels waarmee zij nog steeds dagelijks loopt vormen een unieke setting om hond en eigenaar nieuwe vaardigheden aan te leren.

MDG krijgt geregeld verwijzingen van dierenartsen. Ook heeft MDG goede contacten met verschillende speur- en jachtscholen omdat de methode die baasjes bij Desiree aangeleerd krijgen vaak een goede basis vormt voor honden die behoefte hebben om op een wat intensievere wijze te werken met en voor hun baas.