Woon-/ werkterrein gezocht

Woon-/ werkterrein gezocht

HELP JIJ ONS MEE IN DE ZOEKTOCHT NAAR HET PERFECTE TERREIN?

‘We kunnen onze hond niet bieden wat hij nodig heeft’, hoor ik vaak van hondeneigenaren. Mijn antwoord is altijd: ‘Nee, er is je nooit verteld wat jij je hond kunt bieden en hoe je dit het beste doet. Daar komt nu verandering in en ik ga je daarbij helpen.”

Mijn naam is Desiree Kempers, oprichter en eigenaar van Mindful Dogs Gedragscentrum. Al ruim 14 jaar begeleid ik hondeneigenaren in de omgang met hun hond. Met Mindful Dogs Gedragscentrum combineer ik al jaren succesvol: uitlaatservice, vakantie- en dagopvang, puppytraining, en gedrags- en roedelconsulten in Rotterdam, maar ook daarbuiten.

desiree op brug

Een nieuwe stap

Mindful Dogs Gedragscentrum is toe aan een volgende stap en daarom zoek ik een eigen terrein. Een ruime plek waar ik kan wonen én werken. Waar ik honden in een prikkelarme omgeving kan opvangen, waar ik intensief kan trainen met honden en eigenaren, en waar ik voor langere tijd honden kan opvangen die een tweede kans verdienen. Mijn wachtlijsten zijn lang en worden alleen maar langer. Voor de uitlaatservice, (dag)opvang en vooral ook voor de gedragsconsulten. En als hulp te lang wegblijft, eindigen veel honden onnodig in het asiel.

Meer over mij

Ik ben dus Desiree en in het bezit van diverse dierenzorg opleidingen, waaronder Dierenartsassistent paraveterinair. Met flink wat jaren ervaring als dierenartsassistente bekijk ik de honden die bij mij komen ook altijd door een medische bril. Gedrag kan soms een medische oorzaak hebben. Ook heb ik het Vakbekwaamheid honden en kattenbesluit, wat verplicht is om een hondenpension/-opvang te mogen runnen.

desiree op bospad

Ik ben op zoek naar een woon-/werkterrein:

  • In/nabij Rotterdam (max. 20 min. rijden)
  • Circa 1 hectare grond (incl. woning /loods)
  • Met woning en loods van ca. 1 hectare grond
  • Op 100 m afstand van directe buren
Heb jij of weet jij de ideale plek voor Mindful Dogs Gedragscentrum? Mail of bel gerust!
Namens de honden en mijzelf, dank je wel!
Desiree kempers